Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet

Livet så stort.
Ryms inte
andas
springer iväg
för fort.
Krokigt
och oberäkneligt
som en hare
på flykt,
en fjäder
ute i rymden.




Fri vers av Lena Larsarp
Läst 494 gånger
Publicerad 2005-11-09 17:09



Bookmark and Share


    Agnieszka
jag tycker om farten och rytmen idenna, det förtydiglar känslan av hur liten man faktiskt är.
2005-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Lena Larsarp
Lena Larsarp