Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plåster

Du plåster.
Det var aldrig
ett sår här
någonstans.
Du plåster.
Dra nån annanstans.
Staden läker
utan dig,
dessutom så fungerar
inte ditt klister längre.
Du har blivit blöt
alldeles för många
gånger
och smutsigt dessutom.
Tro inte
att du ens duger till
att lappa sprickorna
i asfalten.
Det är inget sår.

Det ska vara så.




Fri vers av Lena Larsarp
Läst 476 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-11-09 17:12



Bookmark and Share


  Tofan
jag tycker om känslan av hopplöshet.
2006-03-12

  stannar kvar
Inte lätt att hjälpa när det inte vill bli hjälpt.... gillar känslan av avsky och det smutsiga som ligger i orden. =)
2005-11-12

    Agnieszka
jag har lite funderingar på att dela upp denna lite mer istället för att ha den i ett enda stycka. på något sätt så blir det så i mitt huvud när jag läser.
men jag tycker väldigt bra om denna, med en dos av deppresivitet och förakt.
framför allt älskar jag slutraden. den är bara helt underbar.
2005-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Lena Larsarp
Lena Larsarp