Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Abstrakt tänk


Tysthet i Vakuum

Absolut i sin frånvaro
Fanns inte längre tiden
I tyst andrum satt jag i kalt vakuum
Där existens var ett faktum
Inte en del av livet
Med abstrakta begrepp
Såsom kärlek och harmoni
Inget mer än en dröm
Man kunde se men inte känna
Tysthet i vakuum
Absolut




Fri vers (Fri form) av Azaleth
Läst 359 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-27 15:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Azaleth