Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I de s k ”asfaltsligorna”


I de s k ”asfaltsligorna”
Så är grabbarna ”livegna”


Men ”vissa” försöker detsamma med
Fotbollspelare
”äga en egen fotbollsspelare”
Det vore nåt
Betydligt mer inkomst skulle man tro

Om ni undrar så fråga Elton John
Han köpte ett helt lag
Att förlusta sej med
Ja eller för att tjäna pengar då…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 243 gånger
Publicerad 2010-04-28 21:34



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Undrar HUR han förlustade sig med dem...
Å andra sidan ägde väl även Rod Stewart ett?
Själv hatar jag fotboll och all annan sport.
2010-04-28
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO