Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En hyllningsdikt till en av de gulligaste och bästa vännerna i världen! <3


Machokillen

Jag är en manlig man

Riktigt jävla macho!!!


Cool blick, krulligt hår
inte som nån jävla ängel eller så...
Nej, mer som... duvet. Stallone

i den där filmen, där han hade det



Japp. En riktig jävla machokille


Jag tränar fyra gånger i veckan
och äter kreatinpulver tre gånger om dagen
för jag är För Jävla Manlig för naturliga muskler!

Feströkare? Jajämen!
Man ser ju så satans cool ut med en cigg i handen

men

Det är ju knappast manligt att dö i förtid, så håller nere


yeah.


Lyssnar på Bon Jovi, Håkan Hellström och Frank Sinatra
dom manligaste artisterna som finns

Vissa säger att jag sjunger bögigt,

men nej.


jag sjunger manligt. Så det så.


Och ikväll är det fest


Ingen fest utan mig, det är en sak som är säker

Den manligaste machokillen i världen!

oberoende, ensam,
stark

behöver ingen!


Det är jag.



Men... jag har inga pengar.
så jag måste bara ner och panta lite burkar

och fråga mamma om en hundralapp till mat

Hon säger att det är kallt, så jag måste ha min stickade gula mössa på mig.


Jag tar på mig den





Men bara för den är så jävla manlig.




Fri vers av L. a. Lorentzon
Läst 271 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-04-27 22:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
As bra! Roliga också ;D
2010-05-04
  > Nästa text
< Föregående

L. a. Lorentzon
L. a. Lorentzon