Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Burnout

 

dessa upprört höjda röster
gräl och gälla skrik
brösttoner och pikar
träffar mig
som motorbuller
burnout
från ett rally utan mål

viska hellre
tala tyst

så måste alla höra upp




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-28 00:04



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Burnout i det här sammanhanget är en motorsportsterm. Man bränner däcken i rivstarten.
2010-04-28

  Elaine.S VIP
Precis...om man viskar så måste till slut alla öron sansa sig och verkligen lyssna..
2010-04-28

  Larz Gustafsson VIP
Man kan inte bli utbränd om man aldrig brunnit.
Och elden kan få liv igen.
Själv hade jag lagt ned bråkandet men blev ändå attackerad.
Sådant är livet.
Hatet riktar sig egentligen mot Jesus men jag blir måltavlan.
2010-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger