Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Behovet av klarhet


Mitt behov av rannsakan

förståelse

och tröst

är omättligt.

Eoner av tid

kan inte

mätta

min hunger

och törst.










Fri vers (Modernistisk dikt) av tidensvans
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-29 01:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans