Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyssen av liv

Drömlikt tillstånd
exalterade
visioner

i vår situation

Stormfågel fjäder
plockad
ett tecken på
evigt liv

indianstam
bryter upp
betes marker
av guld

följer hjorden
under stjärnorna




Fri vers av Neal
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-29 05:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal