Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam vilar sig stark!

Morgonljus, en leende dag
ett seende jag
att ta nya tag!

För andra tankar har under natten väckts
nya idéer har kläckts
och gårdagens har spräckts
ja de har totalt släckts!

För när tanken har fått vila ut
utan störningar och andras beslut
ser man sånt, som man själv aldrig har sett förut!





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-04-29 07:04



Bookmark and Share


  aol
bara så sant
2010-05-04

    Maria Malm
Ja, man behöver få sova på saker och ting ibland.
2010-04-29

    ej medlem längre
Mycket sanna ord!

Tycker om den här!

"För när tanken har fått vila ut
utan störningar och andras beslut
ser man sånt, som man själv aldrig har sett förut!"


Hälsn. Ann
2010-04-29

  Suzy med punkterna
Tankars vila från dagen väcker...tänkvärt och bra
2010-04-29

  limerick
Av sömnens vederkvickande
"hjärnskjöljningsbad"
blir man oftast god och glad.
2010-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt