Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cen Sur vs Kul Tur!

Cen Sur naggar ju Kul Tur i kanten
är inte alltid en rak och en elegant en.
Utan den hindrar ofta det rätta och sanna
att komma ut! Mot Cen Sur en skulle man alltid
slå bakut, det behövs absolut för att behålla den:
************ Goda Kulturen! ***************
******************************************




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-04-29 07:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt