Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är inte en kärleksdikt. Återigen om en vän jag hade. Förut.


Du ska inte tro

Du ska inte tro
Att jag inte mins

Saknadens hugg går djupt

Du ska inte tro
Att jag inte känner dom





Fri vers av Glömma
Läst 349 gånger
Publicerad 2005-11-09 21:19



Bookmark and Share


  Charly
Okej, men det kan i alla fall tolkas som en kärleksdikt och den är vackert skriven. Tragisk men fin. Det är klart att du fortfarande känner huggen...
2005-11-09

  trasdocka
gud va bra, precis så
känner igen det så.
smärtsamt och
bittert? gillar det verkligen
2005-11-09

  Cris
Mitt i prick! så är det..kanon
2005-11-09

  Smultris
*Vet precis*
2005-11-09

  sorgsen
Träffsäkert
som sanning alltid är
2005-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Glömma