Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar vid Valborg




Kvast

Kan jag göra något

åt eldarna?

talen, röken

också vinden

tar fåglarna med sig

 

avfart, avstamp

skimrande metamorfos

men dammet döper

mina ögon och hjässa

i förgänglighet




Fri vers (Modernistisk dikt) av Fredrik Stillesjö
Läst 263 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-04-29 12:15



Bookmark and Share


  Anna*
Fint skrivet! dystert men vackert
2010-05-02

  anits VIP
Mycket vackra och fina rader
2010-04-29

  Maria Zena Viklund
och jag bara sitter här och avnjuter det vackra du skapar, tack!
2010-04-29

    Maria Malm
Känner också dessa sorgsna tankar kring de fåglar som kommer att gå åt vid eldandet av brasor..
2010-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö