Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag kan inte skriva dikter


Lögn

Vi säger att vi ses snart
Men vi båda vet att det betyder
Inte på ett tag

Jag hann tänka en del
Det är inte du
Det är jag




Fri vers av AliciaK
Läst 372 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-04-29 12:20



Bookmark and Share


    thebrokenrose
bra, kortfattat och sant
2010-06-22

  Paulus Johannes Allaverdi
Du kan, den är kort och har en välkänt budskap.

Bra :)
2010-05-28

  isabell.larsson VIP
känner igen känslan...
2010-04-30
  > Nästa text
< Föregående

AliciaK
AliciaK