Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ber inte om ursäkt

jag flyr inte från dig
något som kunnat bli med dig

jag är inte rädd
men om du vill tro det
får du gärna göra det

all tid är värdefull
och det är inte värt att spendera mer tid på dig


när allt redan är bränt, menar jag

jag föredrar att såra dig
istället för att ljuga




tyvärr




Fri vers av AliciaK
Läst 310 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-13 18:33



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Sanningen är det viktigaste.
2012-06-13
  > Nästa text
< Föregående

AliciaK
AliciaK