Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det finns för mycket luft :)




GeMinIdentitet

 

ett syfte

och du ser mig göra delning

på jagen

 

jag skriver lagen för dubbla

värden, orden

väger jämt på udda färden

mot

en bakväg grävd från ovan

 

det som äger känns

i magen

dagen natt

är gåvan

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-30 06:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri