Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en sal och en bal för späjsiga nattvakare




tystnadens hals

 

supersympatiskt perfekt

en fläkt från en tid i mörker

verkar skevt och galet

talet bär inga vanliga normer

och former av okännt ursprung

hänger kring hals

det är dans på luftslottets golv

och klockan slår takt för en vals

 

trekvart över lärjungar tolv

kommandon

ur tystnadens hals

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-30 06:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri