Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mina tankar om det likadana och det individuella


Individualism

In i galler gången som ett får
tryckas ner och knuffas
var gång man vill bort
Från det likadana
Till det fria
Jag föddes fri med egna tankar
men pressas bli standardiserad
Överallt i samhället faller orden
'Trygghet i likhet, ner med individen'
Överallt ser jag galler jag vill fly
Ett fåtal platser ser jag en väg ut
En grupp människor som tänker likadant
Annorlunda som jag, var person för sig
Jag stannar till där och känner trygghet
i en boning för själen där 'jag' får finnas
Jag stannar och är kvar där än
Utanför det 'normala' men innanför det
Individiuella




Fri vers (Fri form) av Azaleth
Läst 321 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-30 06:59



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket bra skrivet...känner igen..
2010-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Azaleth