Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad tiden går fort

Redan sista april tiden
den springer iväg och
vi med den man hinner
knappt blinka så är
det ny månad igen

Våren knoppar för fullt
snart är det maj månad
med mycket fester i farten
min yngsta ska bli konfirmerad
student fester hit och dit

Vintern den står stilla medans
vår och sommar springer som
ett maraton lopp så vipps så
är det höst igen och kalla tider
igen

Vad tiden går fort och vi med den
man märker på barnen att man
blir äldre snart sitter man där
ensam jag och min man men
som tur har vi ju varandra




Fri vers av Ann-christin
Läst 383 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-30 10:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin