Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

häng inte läpp..

 

Häng inte läpp

det är så lätt att snubbla på sin egen läpp då

man liksom trampar på sin läpp

och snubblar

det gör så väldigt ont i läppen då

så kommer det grus i såret sen

nää

så häng inte läpp




Fri vers av micke marin
Läst 422 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-04-30 11:31



Bookmark and Share


  Blåbäret
ska försöka...men jag har fyllt mina läppar med en massa botox och grejor så nu stöter läpparna i överallt...jag är livrädd att någon skall trampa på mina läppar...
men jag hänger inte läpp, absolut inte, inte än... :)
2010-05-04
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin