Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till den andra halvan



Jag saknar dig.

hjärtat skriker, röda elchocker sliter sönder klaff
och förmak


Jag saknar dig, redan.

molotov cocktails regnar, härjar fritt.
detonerar känslor under tunga, fötter, nagel, öga.


Jag saknar dig.

lungor drunknar, maggrop bedjar.
en famn letar, famnar, ramlar, dör.




Jag saknar dig så mycket

så det gör ont.











Fri vers av Baystream
Läst 237 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-04-30 13:43



Bookmark and Share


  karenina VIP
oerhört väl förmedlad om saknaden. titeln förstärker
2010-05-02

  Yrre VIP
Mycket bra beskrivet!
2010-05-02

  etthjärtaäralltidrött
Så svårt, kännbart svårt. kram!
2010-05-01

  Popcorntankar
Exploderande saknad, snyggt förankrat!
2010-05-01

    ej medlem längre
jadu. saknaden är inte kul..
2010-04-30

  Hawk
Oerhört bra skrivet med en intensitet av sällan skådat slag.
Hetta, lidelse, glöd...ja, intensitet helt enkelt.
2010-04-30

  Svartsilver
jag gillar hur du diktar saknad. det är vackert och tungt. bra!
2010-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream