Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MajbrASSa

Jag brände mitt rövskägg i vilt raseri.
Från konkelbär ville jag slutligt bli fri.
Det tovat ihop sig så hemskt i min röv,
en jättestor skitklump som skinkorna klöv.

Det luggades värst när jag satt ner och skrev
och smärtorna nästan från vettet mig drev.
Till slut gick det inte att skita en gång,
för korvarna blev den passagen för trång.

Med saxen försökte jag klumpen få loss
men ingenting hjälpte mot denna koloss.
Svettig och blodig med vansinnig blick
idén med att bränna bort skiten jag fick.

Jag hämtade stickor och eldade på
och lågorna flammade gula och blå.
När hårstråna brunnit var skitklumpen fri
och golvet av tyngdkraften sen slog den i.

Men då fick jag känna en smärta så stor
så att i taket jag vrålande for.
Det brände som helveteseld i min bak
och ut genom dörren jag for med ett brak!

Jag sprang som världsmästarsnabb kenyan
naken, med rykande röv genom stan.
Aldrig man skådat en liknande syn
eller hört såna skrik som nu steg emot skyn.

I sjön fick jag svalka mitt anus till slut,
sen låg jag och yrade på nån akut.
Mitt rövhål blev sålunda rent ifrån hår
och numera aldrig jag konkelbär får.
Så tänd nu en majbrasa uti er röv
istället för att bränna ris eller löv.




Övriga genrer av KrutOla
Läst 416 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-04-30 21:37



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Bra bättre bäst !!!!!!!!!!!!!
2021-04-28

  stella
Nä det tänker jag inte göra. :))
2010-05-18

  Mats Henricson
"Analistisk" humor som skulle få den värsta "rövknullare" att rodna (nästan, i alla fall) !
2010-05-02

  Gawain VIP
haha! Vrålbuskis eller nåt. Fantastiskt snyggt skräddat och sytt!
2010-04-30
  > Nästa text
< Föregående

KrutOla
KrutOla