Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten dumhet inspirerad av något jag läst. Inget för den för fula ord överkänslige.


Pickless odlerska

Gumman på gården hon odlade kuk,
bak lagår'n, för ut- och för invärtes bruk.
Där förr hade vuxit potatis och råg
man nu hela skogar av ståkukar såg.

Hon drul hade odlat sen änka hon blev
och maken ej längre den klåda fördrev
som plågade ständigt och jämt hennes skrev
då hon fuktig och bredbent på tegarna klev.

Hon kukarna gödsla' med piss och med skit
och frestade dessa med fitta och sprit.
Var dag hon för kukarna visa' sin mus
och skvätte på renat uppblandat med snus.

De växte av gödningen till sådan höjd
att kärringen flina' och skrockade nöjd:
"Sen länge jag klarat mig utan nån karl
och lär väl så göra den tid jag har kvar."




Fri vers av KrutOla
Läst 514 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-03-27 18:32



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Bokmärker och flabbar.
2021-04-28

  Lavinia Röd
Hehehe.....Skörden törs jag knappt tänka på. Du är bäst Ola!
2012-11-06

  Knickedick
vet inte hur jag missat denna pärla
Bengt Sändh släng dig i väggen
2010-11-14

  wayward - taiga
den här var träffsäker! :D
2010-08-24

  Gawain VIP
Det här var ju inte bara rejält och duktigt så orginellt, det var ju rent fantastiskt och förtjusande därtill. Herrn har bestämt en rätt vild sorts humor som passar mig bra,,

Underhållande läsning!
2010-04-30

    johanni
Tackar för dagens skratt..
/Johanni
2010-04-19
  > Nästa text
< Föregående

KrutOla
KrutOla