Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rejält nödrimmad, något Taube-inspirerad text om livet i den högre societeten fordomdags. Så blir det när herr KrutOla haft Everts låtar i bilstereon en hel helg... Inga jämförelser i övrigt med denne skaldegigant, förstås.


Bal(l)en på slottet

Det valsas i noblessens hus
där levs i sus och dus!
Det svassas, i kristallers ljus,
runt, till musikens brus.

Där dansar greve Ahnuskröök
med änkan Sill Eau Löök.
Ett adligt stånd, han pressar säll
mot änkan denna kväll.

Se fänrik Hård af Bahra-Fahn
nyss ridit in från stan
och fotsvett dricker, ska ni tro,
från fröken Evas sko!

På salens blanka golv far fram
en fyllekåt Madame
och jagar löjtnant Pyttefiuun
vars byxbak nu blir brun.

Spritt naken dansar Runckendahl
i denna vackra sal!
I rumpan klämmer han en ros
tills rosen blivit mos.

Baron von Kååht han mår så gott
hans blod det svallar blått!
Och glömt han har sin egen tant
för barnens guvernant...

En herre står och kastar upp
en annan har fått krupp.
En dam får sperma i sitt hår
där mellan hennes lår.

När balen senare tar slut
då valsar alla ut
i parken för att få ett skjut
och se på alla sprut.




Övriga genrer av KrutOla
Läst 397 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-03 11:59



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Tänk att jag upptäckt dig.....äntligen !
2021-04-28

  Gawain VIP
Kolossalformat av alla kända mått, kanske några okända rent av. Ofantligt underhållande vals på rim, fyndigt så det riktigt sprätter i mungiporna. Jag är tillbörligt upphetsad av detta stycke mäkta skön adelsbuskis av bästa möjliga slag.

Fem stjärnor, minst.
2010-12-10

  Lavinia Röd
Ja jäklars, här händer det grejor av sällsam art (i alla fall när det händer på samma gång) eller vad säger jag? Braaaaaa!
2010-11-14

  Knickedick
Vilken dekadens!
Man får lust att vara med ju
2010-08-04

  firefire
haha! du e ju värst du;) alla namn var ju väldigt fyndiga och vilka syndiga baler det var på den tiden;) Taube släng dig i väggen! eller nåt..underhållande text hur som helst!
2010-08-03
  > Nästa text
< Föregående

KrutOla
KrutOla