Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/man-misstankt-for-sex-med-far_4830187.svd Nädå det handlar om tidelag, inte incest, för det ska vara får, inte far...


Fåraherdestund

Det tisslar, det tasslar och smyger i hagen
måhända är gråben i fårdödartagen...?
Ack nej, det är bra mycket värre än så!
Den ulven, på två ben han plägar att gå...

Den strålar av vildhet och kättja, hans blick
och den bultar och droppar av lusta hans pick!
Han kastar sig över ett betande får
blir galen av lusta av ull mot sitt lår!

Men när som han juckar och knullar som bäst
i ögonvrån ser han en jättelik häst:
"Vad gör du ditt vidriga människoas?!?"
Fårknullar'n avbryts mitt i sin extas.

Och hingsten den tidelagssugne slår kull
sen ger han densamme ett rungande knull!
Gnäggande tömmer han sedan sin task
i röven med dunder och brak och ett plask.

Fårknullar'n springer så komockor yr
och stannar vid bilen och hostar och spyr.
Nu botad han blivit från fårknulleri
från honom är fårskocken äntligen fri.




Övriga genrer av KrutOla
Läst 342 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-07 14:26



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Jag ser inte det vidriga....bara kåt glädje och snälla tankar. Långt bort från vår jävliga verklighet.
2021-04-28

  firefire
öga mot öga och tand för tand..tur han blev botad det j-a äcklet! du skriver i alla fall med humor och distans och trots det vidriga kan jag inte låta bli att le,men mest av skadeglädje när hästen hämnas! PUST!
2010-06-07
  > Nästa text
< Föregående

KrutOla
KrutOla