Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sexsnack

De talades vid och av nån anledning så kom de in på sex och ”gamla sexuella erfarenheter” och de berättade…

Han om sina och hon, om sina

Efter ett tag så insåg han att hon aldrig varit
Lika passionerad med honom
Som med de hon berättade om
Då förstod han att
Det aldrig skulle kunna bli
Som det borde vara mellan dom….


Då fattade han att den passion som hon talade om
Var det som de saknade i sitt förhållande….
Och han vaknade upp ur sin dvala av ”tro”
På deras kärlek….
Han hade bara att dra vidare

”man kan inte vinna alla”
Men bättre att inse det rätt snart
Istället för, efter ett liv….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 164 gånger
Publicerad 2012-06-17 02:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO