Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så han hade blivit av med bilen



Så han hade blivit av med bilen
Sin lastbil som var hans levebröd
Den var borta på morgonen så han hyrde en
Från Volvo….
Och han bröt lite
Som en polack men han var Alban
Visade det sej
Eller han sa det i alla fall

Men han hade åsikter
Han ville bura in de som levde fan
På ”lång tid”
Jävla invandrarejävlar, sa han
”De som inte vill integrera sej
borde inte få komma hit”
sa han, flera ggr…..

”De värsta jag vet är de där som kör
sitt eget språk och inte vill lära sej svenska”
Han var trevlig och
Som vilken som helst egentligen
MEN han gillade inte att han
Hans vänner och hans familj
Får även de känna av vad som händer
För alla som bryter….

”Det är för djävlig” sa han igen
”Det är vi som drabbas för att de lever fan”
Sen vinkade han igen
Han log, han var trevlig….
Han var en av dom, som vill bli medborgare
Inte ”motborgare”
Inte bara ville bli, utan har blivit
”Välkommen min vän”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 164 gånger
Publicerad 2012-06-17 02:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO