Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

489 fall



Av 489 fall
Har åklagaren lagt ner förundersökningen
488 ggr

när det handlat om snutar…
”Va märkligt”
T o m snutarna själva skulle säkert fått
”bättre utslag”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 166 gånger
Publicerad 2010-05-27 17:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO