Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Goa gubbar goa goa gubbar



”Goa gubbar goa goa gubbar”
skriver på för vilken byggmästare som helst

Göteborgs sätt att behandla problem
Är att ”hemligstämpla utredningar”

Ja Göteborgs ”Familjebostäder” alltså
Där är man mer mån om fasaden
Än att det är rätt under

Tack Janne Josefsson
Men Göteborg är inte det enda stället
Där tjänstemän utnyttjar sin situation….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-01 01:03



Bookmark and Share


  Gothian X
Du skriver som en, ja vadå i detta fallet...
2010-05-01
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO