Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ska vi göra barn ikväll



Ska vi göra barn ikväll
Ja alltså öva
Praktisera
Lära oss
Ifall vi behöver

Även om jag inte tror det
Jag gillar mer övningen
Som en boxare som bara tränar
Men aldrig går nån match….

Jag vill bli svettig och slut
Med dej
Jag vill känna hur din kropp
Gnider sej mot min
Jag vill göra det som man gjort
Sen urminnes tider

Jag vill göra det för nöjet
För tillfredsställelsen
Av att ”kunna göra det bra”
Lär mej
Låt mej öva med dej…
För framtidens lycka….
Som börjar redan nu….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-01 01:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO