Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ni vet, när det gång på gång, upprepas, som en ständigt upprapande slags verbal uppstötning, eller halsbränna... till slut så ledsnar man, tänker på att, "jaja finns det inget annat att komma med så varför inte hålla käften"??? Ja eller fingrarna då....


Motsats till GOA GUBBAR


De finns ”Göteborgs kex”
Och ”Göteborgs X”

Men det finns också de med jättekomplex
Vars enda ambition och
Vars enda målsättning verkar vara
Att racka ner, gnälla och var spydig

Och därför så blir det en engelskspråkig
Variant på ”Göteborg”
Knappast Götets stora stolthet
Direkt…

”du kan inte skriva”
”ingen fattar vad du menar”
”Är du dum eller”
”va fan är det här”

Men man börjar lära sej
Vad en ”sån” är
En parodi på ”goa gubbar”
eller kanske, en motsats…

”sura gubbar sura sura gubbar”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-01 09:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO