Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du gillade raka rör sa du



Raka rör
Du gillade raka rör sa du
Så vi körde med dessa raka rör
Och…..


Fasen så härligt det var
Rakare kan ingen vara….
Inga dämpare
Hämmare eller lamda sond

Och vi släppte t allt
Inom oss
Rena våldsutsläppen
”på min ära” som översten
i 91:an brukade säga

men det var vår ära
för vi var så förbannat nära…
varann…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-29 09:56



Bookmark and Share


  theloglady
RÖREN SKA VARA RAKA!!!!!
2010-05-29
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO