Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske var det för dyrt



Huset är dyrt
Man köpte ett hyreshus
Rev det och byggde ett
”Egna hem”

Kanske var det för dyrt
Så häromdagen stod en skylt
”Säljes för 500 kr styck”
”Cycklar och en sparck”

Jo så kan det vara…
När huset är dyrt fattas de pengar ibland
Och, det där med stavning….
Det känns lite ”lustigt”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-08 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO