Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som att trampa koskit


Som att trampa koskit
Var det att leva med dej….

De var kladdigt
Jobbigt
Besvärligt
Och ”luktade illa”

I dagarna är det 10 år sedan jag frågade
Om du ville jag skulle va hemma när
Du fyllde år….

Ditt svar kommer jag alltid att minnas
”det gör inget om du är hemma”
Men jag uppfattade det som att
”men helst inte”
Så jag valde inte….

VAD kunde man annars valt
Jag avskydde dina halvkvädna lögner
Och meningar som du riktade till andra

Denna gång så slipper jag….
Ens fundera på det…..




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 167 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-05 00:21



Bookmark and Share


    hejmartina
oj. vad torr och tråkig relation det lät som. tur att saker går över.
tyckte om denna
2011-02-05
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO