Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanning och konsekvens



( en arg kvinnas monolog, återberättat för mej känns lite som om, nån borde udnervisa människan i konsekvensanalys eller nåt)


Hon frågade
”vad har du gjort”
Svara mej
Håll käften

Hur kunde du göra så
Svara mej
Nej håll käften

Hon sa kan du förklara detta
Nej håll käften
Kan du komma på nåt bra svar nu
Nej för fan, håll käften

Jag hatar dej och inte säger du nåt
Fan håll käften!!!




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 126 gånger
Publicerad 2010-05-01 09:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO