Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paras trabajas duros


”paras trabajas duros”
Står det på maskinerna
Några av de få spanska ord
Jag kan….

För det står på svenska med sen
”för tuffa jobb”
Spanska maskiner….
”De är lika bra som BOSCH”
sa importören…

Fasen om man skulle tro det…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 143 gånger
Publicerad 2010-05-01 09:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO