Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för evigt nu


vi barn lär oss fort
skilja rätt från fel
vi tänker stort
ibland går det fel

i min värld
av drömmar..
allt är vackert
alla ler

det jag har
det har du med
du är min vän..
min skapare

för mellan oss
finns ingen gräns
och.. försvinner du
finns jag kvar

och tänker att du lever
som allt vore nu
och aldrig då

för evigt nu
för du..
du gav mig ditt liv

min värld
av drömmar..







Fri vers av frantic
Läst 370 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-01 02:44



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Underbar!
2011-02-01

  Miss Mod
Sköna rader om fin tillit och uppskattar flytet i texten, som gör den vacker.
2010-05-14
  > Nästa text
< Föregående

frantic
frantic