Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visa ord



”Vi socialiserar förlusterna

Men privatiserar vinsterna”









Med tanke på bankernas alltid så ”stabila stöd”
(hålla under armarna, med jämna mellanrum)
Så är den devisen… sannare än nånsin


OCH såfort det går bra igen
så är "de" så duktiga på den
"Privata marknaden"




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 203 gånger
Publicerad 2010-05-04 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO