Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fisförnäma typer


Det sägs att Pehr G Gyllenhammar
Från och till kunde komma
Och ta sej en sväng nere på golvet
På volvofabriken


Men när ”spännputten” Gyll
Och hans efterkommande anhang
Tog över
Så var det slut med sådant….

Fisförnäma människor är rädda
Att ”smittas” av vanliga människors liv
Men de har inga skrupler alls verkar de som
Att utnyttja dem, likt gamla tiders ”godsägare”

(och fisförnämiteten är dock ännu slående lik)




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-04 18:52



Bookmark and Share


  aol
en stark sann text
2010-05-05

  LassO
du får väl prova, om du inte redan gör det...
2010-05-04
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO