Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man kan, efter vad jag hört, starta olika "aktionsgrupper" på Facebook, för att stödja någon eller driva en fråga....


" The Extermination of Facebook !"

Ett "Lite exklusivt" förslag är : "The Extermination of Facebook !" . Min grundidé är given: Denna aktionsgrupp ska ,enbart, ha ETT syfte, nämligen det att på alla möjliga, demokratiska vis, propagera för, verka för, arbeta aktivt för : EN SNAR NEDLÄGGNING AV FACEBOOK ! Tror ni att man kan starta den gruppen på ...Facebook ?

---




Fri vers av Mats Henricson
Läst 300 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-01 11:30



Bookmark and Share


  Mats Henricson
För nytillkomna läsare vill jag tipsa er om en tidigare skriftställning om sajten ifråga: "Fuck You, Facebook !" . Den finns bland Mina Texter på Min Sida ( tror att den skrevs tidigt 2009) , men också i en av Mina Böcker (minns ej vilken)..
2010-05-01

  aol
det tror jag om du får med dig 60 procent
2010-05-01

  Larz Gustafsson VIP
Jag HATAR FaceBook.
2010-05-01

  Nina Ahlzén
hahahahahahahaha. kul.
2010-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska