Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

28 år


28 år
med konstant ljus

28 år
med ständigt låsta dörrar

28 år
med vetskap
om en mans dotter säger att:
”hon inte ångrat sej tillräckligt”

28 år
av att ha fått höra att ”du är en mördare”
trots att man inte dödat nån
utan mest varit kär i en självisk ynkedom
och parodi på man

28 år
av svek från en stat
där staten lovade en möjlighet till ”frisläppande”
efter halva straffet om man erkände
(ett löfte man sen ändrade för alla men fortsatte att
utnyttja erkännanden i bevisningen)

28 år
av fängelse i det som kallats
”världens största demokrati”
Men mer och mer känns som världens största bluff…

28 år, för många ett helt liv
eller i alla fall halvt….
Är snart till ända….

DAGS ATT BÖRJA LEVA
Annika Österberg
Grattis till ditt nya liv




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-02 07:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO