Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sköna Maj välkommen hit



Sköna Maj välkommen hit
Till mej igen

Sköna Maj välkommen
Dela helst min säng

Sköna Maj vi kan väl
Lägra oss igen

Där vår och ljuv kärlek gror
Som luftspridda fröande spor

Där de härliga dagarna gro
Där de ljuvliga nätter får ro

Sköna Maj välkommen hit
Till mej igen




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 185 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-01 18:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO