Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vår tecken.... vår töcken


Vittring



De står där nu
I gathörnen
Sitter på parkbänkar
Springer i solen
Cyklar runt
för
Vittring


De sitter vid vattnet
De sitter på barer
Och pubar
För att se
Att insupa doft
Av
Vittring

Likt hanhundar lyfter de nosen
För att känna av
Kan de verkligen känna kvinnlig sav
Och hyndorna släpper på sina vanligt krav
Och nu känner de doften av detta
De känner doften
Av vittring….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 132 gånger
Publicerad 2010-05-03 00:37



Bookmark and Share


  Lady Alassa
Fullkomligt perfekt för doften är väl människans viktigaste sökare.
Vad annars???
2010-05-03
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO