Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han tror sej vara en viking


Han tror sej vara en viking
Men hans horn är bara ett
Och trots sin mjuka utformning
Så tänker han på det som ett spett

Du är min spettekaka
Säger han gärna när han får chans
Och den står när han är på dans
Och han känner stolt
På sin ännu stående tonårsrevolt

”är du bara glad att se mej”
Säger nån till svar
Och han ler så stort
Trots sin ålder finns de nåt kvar…
Av att vara viking
Men med bara ett horn…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-02 00:13



Bookmark and Share


  anits VIP
En mycket härlig text, som jag gillar, mycket.....
2010-05-02

  Lady Alassa
Det här var dråpligt humoristiskt om ett enda horn men naggande gott vad det verkar.
Välsmakande sats är:"stående tonårsrevolt".
2010-05-02
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO