Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och det hände sej på den tiden



Och det hände sej på den tiden
Att Gunder Hägg åkte till USA
För att tävla
Och i en liten by satt en man
Och lyssnade på nattens referat
Och han hörde hur Gunder förlorade
Och han kastade ut sin radio i ilska

Sen, dan efter så fick han veta
Att han fattat fel
Gunder vann egentligen
Gunder var ju bäst på den tiden
Och i den byn så fick man lära sej
Om radioaktivitet
Långt innan atombomben…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-02 00:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO