Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett brev till dig med kärlek


nu går vi vidare ... tycker jag



du tassar runt
kollar in vad jag gör
jag smyger på dig
vet var du är

är det inte dags att vi släpper?

du klarar dig
du är ju inte ensam
jag klarar mig
jag har det rätt bra

vi behöver inte varandra längre

jag tycker det är skönt
att rå mig själv
du behöver inte undra
vad jag tänker

vi har våra egna liv nu

vi hade det bra
ibland
låt oss minnas
dessa stunder

låt oss släppa taget

allt vi har lärt
av varandra
gör att vi nu får
ett lyckligare liv

låt oss vara tacksamma

nu går vi vidare ....




Fri vers av Gunsan
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-01 14:42



Bookmark and Share


  Miss Mod
Vackert avslut.
2010-05-14

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Otroligt bra fångat
2010-05-02

  Gryft
Igenkännande..bra!!!
2010-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Gunsan
Gunsan