Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eftersom jag tillhör sajtens tillskyndare och försvarar den i både vått och torrt ,så får man några "verbala käftsmällar" då och då (och delar ut lika många !) ! Därför vill jag testa min "jesuitiska sida" och vända andra kinden till, kanske en from förho


"Fredstrevare !"

Fred
Vi gräver ner antipatierna

Fred
Vi antar de "normaliserade filosofierna"

Fred
Ställer in "aggressionsattentaten"
ska gälla alla potentater

Fred
Vi fimpar de giftiga ironierna
och pytsar ut generositeten
använder de rättvisa ideologierna
överger alla banaliteter

Fred
borde vara en överkomlig väg att "kila"
åtminstone en vapenvila
vi skriver på direkt
så blir "den onda elden" släckt

Fred
blir elixir åt sajten
inställ hela dumma fajten !

----




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-01 18:51



Bookmark and Share


  aol
bravo Mats, det är rätta vägen,
2010-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska