Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stora toblerone dagen


Idag, 1:a maj
Är stora toblerone dagen

Över-tobleronen står och lovar
Än det ena än det andra

Lovar ”mer än 2 miljarder mer”
Än vad de andra ger

Jaha, var kommer dom ifrån?
Det kommer väl från, nån annan?

Eller tror toblerone gänget att de ska få
Sverige att gå bättre….

I såna fall så har de choklad på fler ställen
Än vad som är brukligt…..

Företag skapar vinster som går in i samhället
Och företag består av människor
Ju mindre politikerna lägger sej i
Desto bättre…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-01 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO