Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vissa blommor växer bäst i skit



vi ska inte använda
varandra
som latrintunnor
utan sprida ut innehållet
som växtmaterial
i världen

det kommer självt
att söka upp
sin egen blomma








Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 446 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-01 19:09



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
träffsäkert och naket i sanning
mycket fint skildrat
applåd
2010-05-02

  Louisedottern
Genialisk titel, underbar text.
2010-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP