Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ofrivilligt vaken




störd en förlängd lördag

 

när bilars högtalare väcker

50 meter från säng med stängda fönster

sträcker jag mig vidare mot hoppet

 

funderar på valet mellan

förstörd hörsels hinna och störd sömn

 

jag väljer att sitta här vaken

med kaffe och macka lagom nörd

och vinna i långa loppet

 

det är för kallt att springa ikapp dom

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 124 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-06 10:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri