Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om några år

Hans ofrivilliga
och mestadels omedvetna
små stönanden
och utrop

är nog uttryck
för något som skaver
och som han
försöker
hålla ifrån sig

Det går nog
ganska hyfsat
än så länge

men vi får se
om några år

Kanske han säger
som en gubbe sa:
Dä schuver inpå mä




Fri vers av stenhur VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-02 10:38



Bookmark and Share


  walborg
Antar att "schuver" betyder skaver kanske.
Fantastiskt att få följa med ett barns mentala tillblivelse!
2010-05-02
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP